Welkom

Welkom op de website van Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude wij zijn een kleinschalige dorpspraktijk met twee locaties. Onze hoofd locatie is gevestigd in Stolwijk op Dorpsplein 6 en onze tweede locatie is gevestigd in Berkenwoude op
Pr. Beatrixstraat 1 (gebouw ’t Pluspunt).

We zijn als praktijk direct toegankelijk (DTF); dit betekent dat u zonder verwijzing van een huisarts of specialist zich bij ons kan aanmelden voor een screening en intake. Tijdens de screening wordt bepaald of u voor een behandeling in aanmerking komt.

Onze werkwijze is een nuchtere aanpak met veel persoonlijke aandacht voor uw klacht. Wij behandelen u in de behandelkamer en combineren dit wanneer nodig met actieve oefentherapie in onze oefenzaal.

We beschikken over een oefenzaal met  EnTrain trainings- en revalidatieapparatuur. Van deze digitale trainingsapparatuur maken we  gebruik om uw beweeg problemen op een actieve en verantwoorde manier te verhelpen. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een actieve behandelmethodiek de beste resultaten geeft.

Naast fysiotherapie kunt u bij ons ook sporten/fitnessen als u geen klachten heeft in de oefenzaal met een persoonlijk programma. Lees hier meer over bij Sport/fitness.

Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude heeft een contract/overeenkomst met alle Zorgverzekeraar

Al onze therapeuten staan in geschreven in het BIG registeren en het kwaliteitsregister voor fysiotherapie. Om onze fysiotherapie licentie te behouden, op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om de behandeling kwalitatief zo hoog mogelijk te houden volgen wij regelmatig cursussen en congressen.

Om onze kwaliteit te waarborgen maken we gebruik van Qualiview, dit is een onafhankelijk instantie die middels een enquête u als cliënt de mogelijkheid geeft om ons als therapeut te beoordelen, feedback te geven en tips en tops aan te geven.

Over het jaar 2021 hebben wij een score van 9.2 ontvangen. We zijn als praktijk zeer trots op dit behaalde resultaat. Zie certificaat hier links onder.