Sandra Schoonderwoerd

Sandra Schoonderwoerd: Fysiotherapeut en praktijkeigenaar samen met Dennis Walraven

De specialisaties van Sandra naast algemene fysiotherapie zijn: Revalidatie, Medische fitness, Medical taping concept, Oedeemtherapie en COPD.

Sandra is lid van het regionale COPD netwerk, de KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 29064516604

Sandra is dagelijks aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude in Stolwijk.

 “Door bijscholing heb ik een brede kijk op het vak fysiotherapie gekregen. Ik ben verbonden met het COPD Netwerk Midden Holland zodat ik COPD-patiënten  kan voorzien van specifieke fysiotherapeutische zorg. Sinds 2014 ben ik geregistreerd oedeemfysiotherapeute. Patiënten met primair en secundair lymfeoedeem kunnen hiervoor bij mij terecht. Jaren lang heb ik lessen gegeven in de sportschool, het zwembad en op de ijsbaan. De hierbij opgedane kennis zijn nog steeds een mooie aanvulling bij het begeleiden van de medische fitnessgroepen.

Al jaren behandel ik met passie en plezier klachten van houding en bewegingsapparaat. Het is iedere keer weer een uitdaging om de oorzaak van lichamelijke klachten op te sporen zodat ik u zo goed mogelijk kan helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw klachten.

In mijn vrije tijd mag ik graag een stukje fietsen, wandelen of een yoga les volgen. Verder hou ik van gezelligheid, met vrienden of familie maar ook op het werk is dit zeker niet onbelangrijk!

Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen en mijn specialiteiten verder te ontwikkelen in de toekomst.

Kom gerust een keer langs en maak kennis met mij of een van mijn collega’s om te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Ik help u graag! Tot ziens in de praktijk.”

Dennis Walraven

Dennis Walraven: Fysiotherapeut en praktijkeigenaar samen met Sandra Schoonderwoerd.

De  specialisaties van Dennis zijn naast algemene fysiotherapie:  (sport)revalidatie, medische fysio fitness, Medical taping concept, schouderproblematiek, rugfit-therapie, valpreventie, en Dry Needling. Dennis heeft scholing gevolgd volgens het MulliganConcept met diverse onderzoeks- en behandeltechnieken.

Dennis is lid van het regionale Schoudernetwerk Groene Hart, de KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 49061190804

Dennis is dagelijks aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude in Stolwijk.

“Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik dat ieder mens uniek is. Bij een lichamelijke klacht  is een individuele aanpak nodig. Er is geen ‘Gouden Standaard’ voor het behandelen van klachten. Voor mij als therapeut is het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt belangrijk om samen het gewenste behandelresultaat te halen. Essentieel is dat de cliënt zijn lichamelijke klacht begrijpt. Uitleg en instructie is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn behandeling. Mijn doel is dat de cliënt begrijpt waarom een behandeling nodig is om van een lichamelijke klacht af te komen.”

Ad Kleijn

Ad Kleijn: Collega en oud eigenaar van Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude. Ad zijn specialiteiten naast zijn: jaren lange ervaring zijn algemene fysiotherapie, revalidatie, medische fitness en manuele therapie volgens Marsman. Op maandag, donderdagmiddag en vrijdag morgen is Ad werkzaam in Berkenwoude. Op dinsdag, donderdag morgen is Ad in Stolwijk werkzaam.

Ad is lid van het KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 39034128904

Fysiotherapeut zijn is nog steeds een geweldig beroep vol met uitdagingen en telkens nieuwe ontwikkelingen. Mensen komen vaak met een hulpvraag betreffende een stoornis aan hun houdings- en/of bewegingsapparaat. Nu is iedereen uniek in houding en beweging en uniek in het omgaan met pijn en /of beperkingen. En juist dit geeft mij na bijna 40 jaar nog steeds voldoende uitdaging en voldoening om mensen te mogen behandelen, waarbij er geprobeerd wordt de klachten te verminderen en functies te optimaliseren waardoor mensen weer beter gaan functioneren.

Maar als geen volledig herstel meer mogelijk is speel je als fysiotherapeut ook een grote rol in het leren omgaan met de klacht en/of beperkingen. Hierbij is het geven van  goede informatie en verantwoorde bewegingsadviezen belangrijk.

Daarnaast heb ik de expertise aanwezig in de pijnbestrijding met behulp van een Tens apparaat, hiervoor is een verwijzing nodig van een specialist van de pijnpoli.

Lysanne van de Berg

Lysanne van de Berg: Collega en haar specialiteiten zijn: algemene Fysiotherapie, schoudernetwerk en handtherapie. Lysanne is op Maandag en Woensdag aanwezig in Stolwijk.

Lysanne is lid van het regionale Schoudernetwerk Groene Hart, de KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 19910055904

In Stolwijk ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut en in mijn specialisatie: handtherapie. Zowel de mogelijkheid om de beperkingen in het dagelijks handelen bij patiënten te verminderen als de anatomische complexiteit van de hand en pols trekken mij aan in het werk als handtherapeut. Naast mijn werk bij Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude werk ik als fysiotherapeut/handtherapeut bij Rijndam Revalidatie. Daar begeleid ik met een team patiënten in hun revalidatieproces.

Samen met Dennis Walraven zit ik in het Schoudernetwerk Groene Hart. In de dagelijkse praktijk komen wij regelmatig schouderklachten tegen en door ons bij dit netwerk aan te sluiten willen wij ervoor zorgen dat onze kennis en behandelingen volgens de laatste richtlijnen zijn.

De afwisseling en de uitdaging om elke patiënt zo goed mogelijk te behandelen maakt dat elke dag anders is. Geen patiënt en geen klacht is hetzelfde! Mijn streven is om zo veel mogelijk patiënten klachtenvrij de deur uit te laten gaan. Patiënten met chronische ziekten ondersteun en stimuleer ik graag om een zo groot mogelijke kwaliteit van leven te behalen.