Sandra Schoonderwoerd

Sandra Schoonderwoerd: Fysiotherapeut en praktijkeigenaar samen met Dennis Walraven

De specialisaties van Sandra naast algemene fysiotherapie zijn: Revalidatie, Medische fitness, Medical taping concept, Oedeemtherapie en COPD.

Sandra is lid van het regionale COPD netwerk, de KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 29064516604

Sandra is dagelijks aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude in Stolwijk.

 “Door bijscholing heb ik een brede kijk op het vak fysiotherapie gekregen. Ik ben verbonden met het COPD Netwerk Midden Holland zodat ik COPD-patiënten  kan voorzien van specifieke fysiotherapeutische zorg. Sinds 2014 ben ik geregistreerd oedeemfysiotherapeute. Patiënten met primair en secundair lymfeoedeem kunnen hiervoor bij mij terecht. Jaren lang heb ik lessen gegeven in de sportschool, het zwembad en op de ijsbaan. De hierbij opgedane kennis zijn nog steeds een mooie aanvulling bij het begeleiden van de medische fitnessgroepen.

Al jaren behandel ik met passie en plezier klachten van houding en bewegingsapparaat. Het is iedere keer weer een uitdaging om de oorzaak van lichamelijke klachten op te sporen zodat ik u zo goed mogelijk kan helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw klachten.

In mijn vrije tijd mag ik graag een stukje fietsen, wandelen of een yoga les volgen. Verder hou ik van gezelligheid, met vrienden of familie maar ook op het werk is dit zeker niet onbelangrijk!

Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen en mijn specialiteiten verder te ontwikkelen in de toekomst.

Kom gerust een keer langs en maak kennis met mij of een van mijn collega’s om te kijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Ik help u graag! Tot ziens in de praktijk.”

Dennis Walraven

Dennis Walraven: Fysiotherapeut en praktijkeigenaar samen met Sandra Schoonderwoerd.

De  specialisaties van Dennis zijn naast algemene fysiotherapie:  (sport)revalidatie, medische fysio fitness, Medical taping concept, schouderproblematiek, rugfit-therapie, valpreventie, en Dry Needling. Dennis heeft scholing gevolgd volgens het MulliganConcept met diverse onderzoeks- en behandeltechnieken.

Dennis is lid van het regionale Schoudernetwerk Groene Hart, de KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 49061190804

Dennis is dagelijks aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude in Stolwijk.

“Het mooiste aan het vak fysiotherapie vind ik dat ieder mens uniek is. Bij een lichamelijke klacht  is een individuele aanpak nodig. Er is geen ‘Gouden Standaard’ voor het behandelen van klachten. Voor mij als therapeut is het opbouwen van een vertrouwensband met de cliënt belangrijk om samen het gewenste behandelresultaat te halen. Essentieel is dat de cliënt zijn lichamelijke klacht begrijpt. Uitleg en instructie is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn behandeling. Mijn doel is dat de cliënt begrijpt waarom een behandeling nodig is om van een lichamelijke klacht af te komen.”

Ad Kleijn

Ad Kleijn: Collega en oud eigenaar van Fysiosportcentrum Stolwijk-Berkenwoude. Ad zijn specialiteiten naast zijn: jaren lange ervaring zijn algemene fysiotherapie, revalidatie, medische fitness en manuele therapie volgens Marsman. Op maandag en donderdag is Ad aanwezig in Berkenwoude.

Ad is lid van het KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 39034128904

Fysiotherapeut zijn is nog steeds een geweldig beroep vol met uitdagingen en telkens nieuwe ontwikkelingen. Mensen komen vaak met een hulpvraag betreffende een stoornis aan hun houdings- en/of bewegingsapparaat. Nu is iedereen uniek in houding en beweging en uniek in het omgaan met pijn en /of beperkingen. En juist dit geeft mij na bijna 40 jaar nog steeds voldoende uitdaging en voldoening om mensen te mogen behandelen, waarbij er geprobeerd wordt de klachten te verminderen en functies te optimaliseren waardoor mensen weer beter gaan functioneren.

Maar als geen volledig herstel meer mogelijk is speel je als fysiotherapeut ook een grote rol in het leren omgaan met de klacht en/of beperkingen. Hierbij is het geven van  goede informatie en verantwoorde bewegingsadviezen belangrijk.

Daarnaast heb ik de expertise aanwezig in de pijnbestrijding met behulp van een Tens apparaat, hiervoor is een verwijzing nodig van een specialist van de pijnpoli.

Florina Verdouw

Florina Verdouw: Collega fysiotherapeut

De specialisaties van Florina zijn naast algemene fysiotherapie: orthopedische en neurologische revalidatie, medische fysio fitness, medical taping, rug fit en ademhalings-, bewustwording- en ontspanningstherapie. Op dinsdag en donderdag is Florina aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk–Berkenwoude in Stolwijk.

Florina is lid van het KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 99064977904

“ Al jaren werk ik met veel plezier als fysiotherapeut. Voorheen heb ik ook gewerkt in een verpleegtehuis en help ik met het revalideren van kinderen met hersenletsel. Ik behandel de mens op een nuchtere holistische manier, werk graag in een team en ben breed georiënteerd. Met wat voor lichamelijke klachten u ook komt. Ik werk graag met u samen om uw gezondheidsdoelen te behalen.”

Okke Pas

Okke Pas: Collega fysiotherapeut

Okke is van maandag tot vrijdag aanwezig bij Fysiosportcentrum Stolwijk–Berkenwoude in Stolwijk.

Okke is lid van het KNGF en is ingeschreven in het BIG register met nummer 19931229804

 

Sinds kort ben ik werkzaam als fysiotherapeut en ben geschoold volgens de nieuwste evidentie en richtlijnen. Daarnaast is er tijdens de opleiding in Rotterdam veel tijd besteed aan het multifactorieel benaderen van een gezondheidsprobleem van zowel het lichaam als het psyché en de sociale situatie van de persoon. Ik ben vaak te vinden op de fiets, het ijs of met de hardloopschoenen aan en wil mijn passie voor bewegen graag delen met mensen. Als dit lichamelijk niet mogelijk blijkt te zijn, werk ik er graag samen aan om dit te veranderen.