Revalidatie/ medische fitness

Na een operatie, ongeval of ziekte (MS, Parkinson, Poly Neuropathie, CVA of COPD) is vaak een revalidatie-traject/medische fitness noodzakelijk om u weer op uw oude niveau te brengen. Soms kortdurende maar vaak ook langdurige  revalidatie is dan de aangewezen weg naar een zo optimaal mogelijk herstel. Die weg is niet altijd even makkelijk en zonder deskundige begeleiding haken veel mensen te vroeg af waardoor het eindresultaat niet optimaal zal zijn.
Deskundige hulp van een fysiotherapeut, soms in samenwerking met andere disciplines, helpt u door het  revalidatie-traject heen. Hij/ het helpt u met de oefeningen/trainingen, controleert, past uw oefenschema aan, motiveert, stimuleert en sleept u door de moeilijke fases heen. Kortom: De therapeut  is uw eigen, persoonlijke en uiterst professionele coach!
Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in revalidatie-trainingen/ medische fitness. Door ervaring, opgedane kennis en de vele mogelijkheden in onze oefenzaal kunnen wij u heel veel bieden op dit gebied.