Nieuws

Vanaf 1 januari 2015 is onze
collega Sandra Schoonderwoerd
gediplomeerd Oedeemtherapeut!

 

Lees hier ook alles over onze score
na een tevredenheidsonderzoek
van Qualizorg.

Hier een afspraak maken/wijzigen

Webshop

WERKWIJZE

Aanmelden

We zijn als praktijk direct toegankelijk; dit betekent dat u zonder verwijsbriefje van een huisarts of specialist zich bij ons kan aanmelden voor een screening. Tijdens de screening wordt bepaald of u voor een behandeling in aanmerking komt.

Er is regelmatig contact met de huisartsen(praktijk) en indien nodig overleggen we wat voor u de beste behandeling is. Er wordt van u een digitaal patiƫntendossier gemaakt en we rapporteren de huisartsen als de behandeling afgesloten wordt.

Om voor vergoeding van fysiotherapie in aanmerking te komen, moet u een aanvullende verzekering hebben afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Deze aanvullende verzekering bepaald het aantal behandelingen welke u vergoed krijgt. Kijk dit thuis in uw eigen polis na en overleg dit met uw fysiotherapeut.

Oefenzaal

We beschikken over een ruime oefenzaal met zeer geavanceerde trainings- en revalidatieapparatuur. Hiervan maken we vaak gebruik om uw probleem op een actieve en verantwoorde manier te verhelpen. Uit vele wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een actieve behandelmethodiek op korte, maar ook zeker op lange termijn bij de meesteĀ aandoeningen de beste resultaten laat zien.

Conditie en kracht training

Naast fysiotherapie in de vorm van revalidatie wordt de oefenzaal ook gebruikt voor fitness, dus voor diegenen die hun conditie willen onderhouden en/of verbeteren. Hierbij is een intake vereist om voor u een persoonsgebonden en verantwoord trainingsprogramma samen te stellen.